Norsk landsholdsspiller til OB

OB har skrevet kontrakt med den 25-årige nordmand Tore Reginiussen, der kommer til den fynske klub fra tyske Schalke 04.

Tore Reginiussen er forsvarsspiller, men kan også spille på den centrale midtbane. Nordmanden har siden januar 2010 haft kontrakt med den tyske klub, men opholdet har været præget af skader, og nordmanden har hele foråret været lejet ud til norske Tromsø - og tidligere italienske Lecce.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at hente Tore Reginiussen til OB. Han er en spiller med et enormt potentiale. Han fik sidste år spoleret af skader, men han er helt ovre problemer, og han har leveret stærkt i Tromsø hele foråret. Han er en atletisk stærk spiller, der samtidig har et solidt overblik. Vi glæder os meget over, at vi kan gøre brug af hans kvaliteter i hele den kommende kontraktperiode, siger adm. direktør Thomas Christensen.

Selv er nordmanden kommet for at spille med helt fremme i ligaen.

- Der er stor konkurrence i toppen, men jeg tror, at vi har potentialet til at få endnu en god sæson. Der skal være store forventninger til en klub som OB, hvor der er en fast målsætning om at være i toppen og på sigt at komme helt til tops, siger Tore Reginiussen.

Tore Reginiussen støder til OB-truppen 1. juli, når den indeværende lejeaftale udløber. Kontrakten med OB gælder tre år.

Oversigt

    Oversigt