I det fynske folks tjeneste

Nr. Aaby og Ejby sammen om bosætning

Ejby og Nr. Aaby Kommuner er gået sammen om en kampagne, der skal få flere til at bosætte sig i de to kommuner.

-

Solgte grunde i Nr. Aaby

Ejby og Nr. Aaby Kommuner er gået sammen om en kampagne, der skal få flere til at bosætte sig i de to kommuner.

Det sker blandt andet med en reklamekampagne på 20 bybusser i Odense og med en særlig hjemmeside. Desuden er der placeret et skilt ved motorvejen i trekantsområdet, der gør de forbipasserende opmærksomme på området.

Baggrunden for kampagnen er, at de to kommuner allerede har oplevet en pæn tilflytning i de sidste par år, og at kommunerne ønsker at væksten fortsætter i området.
-Der skal gerne ske det, at flere flytter til vores kommune, så vores bosætning stiger - og vi har da heller ikke noget imod, hvis der er nogle virksomheder, der bliver opmærksom på, at der er god arbejdskraft her, lyder det fra kommunaldirektøren i Nr. Aaby, Kate Bøgh.


Der bygges i Nr. Aaby

Kaj Birkelund Pedersen er en af de nybyggere der for nylig har bosat sig i Nr. Aaby kommune.
-Vi har boet på landet altid, og ville gerne fortsætte med at bo på landet, men vi ville gerne lidt tættere på byen, lyder det fra grundejeren, der er flyttet dertil fra Broby kommune.

Inspirationen til kommunernes kampagne stammer fra amtets kampagne rettet mod folk i Københavnsområdet. Hvis det bliver en succes med kampagnen i Odense vil kommunerne prøve kræfter med andre større byer.