Nulløsning mellem Esbjerg og OB

Ingen mål at hente i Esbjerg, hvor vestjyderne og OB spillede 0-0 i en kamp, som hjemmeholdet var tættest på at vinde.

For anden søndag i træk delte Esbjerg og OB pointene mellem sig, da de to hold spillede 0-0 på Blue Water Arena i Esbjerg.

Efter en kedelig første halvleg uden de store målchancer, kunne de 7.312 tilskuere se et hjemmehold, som dominerede de sidste 45 minutter. Fynboerne virkede derimod trætte efter torsdagens UEFA Cup-skuffelse mod Sparta Prag.

Det største samtaleemne inden kampen var et målmandsskifte hos OB. Træner Lars Olsen havde valgt at sætte polske Arek Onyszko på bænken, efter at han midt på ugen kritiserede OB's angribere. I stedet for var det Anders Lindegaard, der vogtede OB-målet, og netop Lindegaard var tæt på at få en uheldig hovedrolle, da han kort inde i anden halvleg gled inde i målfeltet. Liggende på jorden kunne han se et indlæg fra Esbjergs Søren Rieks på overliggeren.

Kort før tid ramte også Jesper Bech overliggeren for hjemmeholdet, mens OB måtte slutte kampen med 10 mand efter et rødt kort til Jonas Troest.

Med det uafgjorte resultat bevarer begge hold deres placering midt i SAS Ligaen.