Ny administrerende direktør på Lindø

Lindøværftets administrerende direktør John Skov Hansen har ønsket at træde tilbage og bliver i stedet erstattet af den 49-årige Torben Anker Sørensen, der kommer fra et job som administrerende direktør i flyselskabet Sterling.

-

Lindøværftets administrerende direktør John Skov Hansen har ønsket at træde tilbage fra sit nuværende job og bliver i stedet erstattet af den 49-årige Torben Anker Sørensen, der kommer fra et job som administrerende direktør i flyselskabet Sterling.


John Skov Hansen skal fremover være produktionsdirektør

John Skov Hansen har ønsket at blive lettet for det administrative arbejde og fortsætter som direktør med ansvar for produktionen i Værftsgruppen som helhed.

John Skov Hansen ønsker ikke selv at uddybe omrokeringen.

Ingen degradering
Mærsk afviser, at der er tale om en degradering af John Skov Hansen, og forklarer, at ledelsen tværtimod bliver styrket, fordi der nu sidder en direktør, som udelukkende koncentrerer sig om produktionen, hvor konkurrencen har været stigende i de senere år.

Konkurrencedygtigt
Bestyrelsesmedlem i A.P. Møller Mærsk, Lars-Erik Brenøe siger om den nye struktur:

- Vi håber, at vi kan styrke værftet ledelsesmæssigt, og vi håber vi styrker værftet i helhed. Vi skulle helst kunne se det på, at værftet også fremover er konkurrencedygtigt.

Til vands, til lands og i luften
Den nye administrerende direktør Torben Anker Sørensen har inden jobbet i Sterling været ansat seks år i Bombardier-koncernens togdivison i Berlin.
Med jobbet på Lindøværftet kommer han nu også en tur på vandet.

Ny finansdirektør på værftet bliver Henning Balle Kristensen, der tiltræder 1. juli.

Oversigt

    Oversigt