I det fynske folks tjeneste

Ny ballade om urolig dreng på Korup Skole

Balladen om en urolig elev på Korup Skole er blusset op igen. Forældrene til eleverne i en 4. klasse overvejer igen om de skal fjerne deres børn fra skolen i protest mod en urolig elev.

-

Balladen om en urolig elev på Korup Skole er blusset op igen. Forældrene til eleverne i en 4. klasse overvejer igen om de  skal fjerne deres børn fra skolen i protest mod en urolig elev.

For en måned siden indgik forældrene en aftale med skoleledelsen på Korup Skole, der betød, at forældrene sendte deres børn tilbage til den kriseramte 4. klasse på Korup Skole, selvom den urolige elev blev i klassen.

Tidligere havde forældrene forlangt, at eleven helt blev fjernet fra klassen, da han i følge forældrene er voldelig og fremsætter dødstrusler over for de andre elever.

Aftalen brudt

Men nu mener forældrene, at aftalen med skolen er blevet brudt.

- Vi aftalte, at han skulle holdes væk den første uge og herefter skulle han være under opsyn af en lærer hele tiden. Men den aftale kan skolen ikke overholde. Drengen er ikke under opsyn hele tiden, og når han ikke er det, så banker han de andre og kommer med trusler, siger Helle Jensen, der har et barn i klassen.

I følge forældrene har drengen slået en pige to gange to dage i træk og over for andre elever har han fremsat dødstrusler.


Foreløbig kommer børnene i skole som planlagt

Møde med skoleledelsen

Forældrene holdt for 14 dage siden møde med skoleledelsen i Odense Kommune. Her blev de lovet at forholdene ville blive strammet op, men forældrene føler ikke, at der er sket noget. Torsdag aften var forældrene igen samlet til møde om sagen.

- Der er nærmest oprørsstemning nu. Vi føler ikke aftalen er blevet overholdt. Vi havde fortalt vores børn at de igen kunne gå trygt i skole, og når det ikke er tilfældet, så oplever de det som et tillidsbrud, siger Helle Jensen.

Kommer i skole

Trods uroen så kommer eleverne også i skole efter pinse.

- Vi holder eleverne i klassen lige nu, men man ved jo aldrig hvad der kan ske. Nogle forældrer overvejer nu helt at trække deres børn ud af Korup Skole, siger Helle Jensen.