Ny bande i slagsmål i Odense

En bandegruppering, der hidtil ikke har været i Odense, var den ene part i stort slagsmål mandag aften ved Rosengårdcentret i Odense.

Slagsmålet foregik mandag aften klokken 21.36 ved McDonalds ved Rosengårdcentret i Odense. Den ene gruppe i slagsmålet var Black Army. Den anden gruppe har ikke hidtil være kendt i Odense, fortæller chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi.

- Det var Black Army på den ene side, og så var det en udefrakommende gruppering på den anden side. Det er ikke en gruppe, vi kender fra Fyn i forvejen, siger Lars Bræmhøj.

Han vil ikke umiddelbart sige, at der er tale om en eskalering af bandekonflikten på Fyn. 

- Det kan være et tilfældig sammenstød, men det efterforsker vi nærmere, siger Lars Bræmhøj.

Det var omkring 10-15 personer, der kom i slagsmål, og flere ruder i restauranten blev ødelagt. Der blev muligvis anvendt slagvåben, fortæller Fyns Politi.

Senere mandag aften klokken 22.48 fik politiet melding om, at en person fra samme gruppering var blevet udsat for et overfald i Vollsmose.

- Vi tager de to episoder meget alvorligt og er i fuld gang med efterforskningen. Vi er parate til at tage alle midler i brug, det gælder også de nye værktøjer fra Bandepakke 3. Vi kører nultolerance overfor banderne på Fyn, og derfor har vi lige siden hændelserne i aftes arbejdet på højtryk med sagen, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi.

I forbindelse med overfaldet i Vollsmose kom tre personer til skade, heraf er en indlagt til observation på OUH.

Der er endnu ingen anholdte i sagen.

- Det er Black Army på den ene side, og så er det en udefra kommende gruppering på den anden side. Det er ikke en gruppe vi kender fra Fyn i forvejen, siger Lars Bræmhøj.

Oversigt

    Oversigt