Ny borgerliste stiller op i Odense

Modstandere af lukningen af Thomas B. Thriges Gade i Odense får nu et sted at sætte deres kryds ved kommunalvalget i 2013. Centrumlisten Odense er navnet på den nye borgerliste.

Flemming Sørensen oplyser til TV 2/FYN, at Centrumlisten Odense nu er anmeldt til borgmesterforvaltningen som borgerliste og stiller op til byrådsvalget i november 2013.

At stoppe lukningen af Thomas B. Thriges Gade er hovedtemaet i det politiske program og den eneste årsag til, at Centrumlisten Odense stiller op til kommunalvalget i november 2013.

Centrumlisten beskriver sig selv om en upartisk borgerliste, der placerer sig i midten af odenseansk politik og er uafhængig af de politiske partier i Odense og Danmark.

Den nye borgerliste er utilfreds med, at borgerne i Odense ikke har fået mulighed for at stemme om lukningen af Thomas B. Thriges Gade.

- Vi har ikke haft et valg, hvor det har været et tema, siger Flemming Sørensen, der frygter at forandringerne i bykernen vil skabe trafikkaos.

Centrumlisten Odense skal nu til at finde kandidater til listen og håber, at det blandt andet vil ske i samarbejde med MTO-gruppen i Odense, som er en gruppe af modstandere mod lukningen af gaden.

- Jeg tror, at vi får et jordskredsvalg, hvor Venstre går frem, og vi også får noget at skulle have sagt. Vi vil samle de stemmer op, som Venstre ikke får. Der er også modstandere af gadelukningen blandt socialdemokrater og konservative og andre partier, siger Flemming Sørensen.

Oversigt

    Oversigt