I det fynske folks tjeneste

Ny cafe i Ottrup trodser krisen

00:53

En ny café åbnede i dag i Otterup.

1 af 2

Selv om krisen kradser i Danmark har Markus og Dorte Florenz valgt at kradse igen. I dag har parret startet en cafe i Otterup.

Otterups borgmester var med til at indvie Otterups spritnye samlingspunkt i dag, da Café Hans & Grethe slog dørene op for første gang fredag kl. 14.

Caféen skal drives af ægteparret Markus og Dorte Florenz, der efter nogle år i Mellemøsten har slået sig ned i Otterup. I stedet for gå på understøttelse valgte de som ægte iværksættere at starte en café op.
 
-Summen er, at når vi skal kradse igen på en krise, så har vi en sum penge selv, som vi investerer. Men vi har valgt ikke at investere dem i at bygge cafeen. Istedet bruger vi pengene til likviditet de første seks, otte eller tolv måneder, så vi kan arbejde en kundekreds op, forklarer den nyslåede caféejer.

Caféens mantra er go' stemning og genbrugsmøbler. Og Markus Florenz tror på, at konceptet med en café i Otterup kan lykkes.

- Dels er det jo noget, som byen har efterspurgt. Det har vi hørt fra turistchefen, fra borgerne og handelstandsforeningen. Hver gang vi har taget et skridt og taget et initiativ, så har vi kun mødt positiv energi og opbakning. Det har selvfølgelig løst lidt op for mavemusklerne og troen på, at det her nok skal gå.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.