Ny chefanklager på Fyn

55-årige Ulla Greibe får ansvaret for Fyns Politis anklagemyndighed. Samtidig bliver hun en del af Fyns Politis øverste ledelse.

Fra det nye år skal en ny chefanklager føre sag mod de fynske kriminelle. Fyns Politis nye chefanklager, Ulla Greibe, kommer fra en tilsvarende stilling i Københavns Vestegns Politi.

55-årige Ulla Greibe får dermed ansvaret for Fyns Politis anklagemyndighed. Samtidig bliver hun en del af Fyns Politis øverste ledelse.

-Efter 9 år på posten i Københavns Vestegns Politi er det helt naturligt at foretage et skifte. Man skal ikke gro fast og tro, at tingene kun kan være på en måde. Rokering er sundt og naturligt for såvel en organisation som de, der arbejder i den, fortæller chefanklager Ulla Greibe.

- Nye øjne ser nye muligheder, og når holdet sammensættes på en anden måde, opstår der ny inspiration til gavn for alle.Jeg glæder mig derfor rigtig meget til sammen med de dygtige og kompetente medarbejdere at fortsætte udviklingen af Fyns Politi og helt konkret anklagemyndigheden, som jeg kommer til at stå i spidsen for, fortæller Ulla Greibe i en pressemeddelelse.

Ulla Greibe tiltræder i sit nye job den 1. januar 2016.

Hun afløser nuværende chefanklager, Jan Stick. I følge TV 2/FYNs oplysninger sker skiftet i forbindelse med, at hans åremålskontrakt med Fyns Politi udløber.

Man er igang med at finde ud af, hvad han skal lave fremover.

Oversigt

    Oversigt