Ny cheftræner er en sand klubmand

OBs  nye  cheftræner nyder stor opbakning i spillertruppen og har ydet en fantastisk indsats de seneste måneder, lyder begrundelsen for at vælge ham. Et uforståeligt valg, mener fodboldekspert.

Kender ham

Den 39-årige Henrik Clausen har en lang fortid i OB. Han stoppede en lovende spillerkarriere i  klubben som 19-årig på  grund af en korsbåndsskade og valgte i stedet trænergerningen. 
Først som  ungdomstræner i Ådalen men også med  afstikker til Vejle Boldblub som assistenttræner i 2000.  
Siden midten af september 2010 har Henrik Clausen været en del af trænerteamet omkring Superligatruppen sammen med Uffe Pedersen.
Henrik Clausen  
- Vi har hele tiden kendt til Henriks store potentiale og talent, og efter en periode, hvor vi har haft mulighed for at se ham føre talentet og idéerne ud i den virkelige verden, er vi overbeviste om, at han er den helt rette mand til posten, siger OBs administrerende direktør Thomas Christensen.
  

Han er ingen profil

Mens OBs ledelse kalder Henrik Clausen "en sand klubmand"  så kalder TV2 Sportens fodboldekspert Flemming Toft, OBs cheftræner-valg for  "mangel på nytænkning"
- Jeg synes ikke der er meget nytænkning i at vælge en træner fra egne rækker på et tidspunkt, hvor  man har annonceret at der skal satses anderledes fremover, siger Flemming Toft, TV2Sporten.
- Han er ikke en profil men et  forsigtig valg, siger Flemming Toft til TV2/ Fyn. 

Oversigt

    Oversigt