I det fynske folks tjeneste

Ny dekan til SDU

Det samfundsviden-skabelige Fakultet får til sommer ny dekan

SDU får ny dekan

Rektor glæder sig

Det er den 52-årige Jesper Strandskov som fremover kommer til at være den øverste mand på det samfundsviden-skabelige fakultet.

Professoren kommer fra en stilling ved Institut for Ledelse ved Handelshøjskolen i Århus. Her har han været siden 1990. Med sig til Odense har han 25 års erfaring inden for forskning, undervisningen og administration på universitetsniveau.

- Jeg ser det som en stor og spændende udfordring at være med til at fastlægge og præge de kommende års strategiske kurs for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet i tæt dialog og samarbejde med institutledere, studieledere og medarbejdere ved fakultetet, siger han.

En af de vigtige opgaver der venter Jesper Strandskov, bliver at sørge for at folk både nationalt og internationalt ved hvad det Samfundsvidenskabelige Fakultet på SDU er og hvad det står for. Rektor Jens Oddershede er spændt på den nye medarbejder

- Jeg er sikker på, at hans erfaringer kan være med til at styrke både Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Syddansk Universitet. Vi ser frem til at få inspiration fra en person med erfaring fra et andet universitet i denne profilering af samfundsvidenskab ved SDU. Derfor glæder jeg mig meget til at byde ham velkommen i ledelseskredsen.