Ny direktør på Fjord & Bælt

Det bliver den 50-årige Susanne Ewald, der skal afløse Kathrine Gabriel som direktør for Fjord & Bælt fra 1. marts.

Susanne Ewald har frem til 2006 været leder af en Erhvervsdrivende Fond med fokus på læring gennem innovation og iværksætteri.

Efterfølgende har hun arbejdet med rådgivning omkring start og drift af selvstændig virksomhed.

I sit tidligere virke har Susanne Ewald blandt andet beskæftiget sig med fundraising, organisationsudvikling og samarbejde med forskellige organisationer og virksomheder, og det forventer hun også at komme til i det nye job.

- Jeg ser yderligere udviklingsmuligheder i Fjord & Bælt. Både oplevelsesindustrien, miljøområdet og det at lære gennem aktiv deltagelse er områder med megen fokus i øjeblikket. Det er vigtigt at være åben overfor verden omkring os og finde samarbejdspartnere til for eksempel store EU-projekter, siger Susanne Ewald, der også er spændt på arbejdet med at gøre Fjord & Bælt til en aktiv del af det nye havneprojekt i Kerteminde.

- Det har både været spændende, men også en udfordring at vælge imellem de mange velkvalificerede ansøgere. På målstregen var vi i ansættelsesudvalget helt enige i, at Susanne Ewald vil kunne løfte opgaven med at bringe Fjord & Bælt videre og markere centeret som turistattraktion og forskningscenter på højt plan både nationalt og internationalt, siger formanden for ejendomsfonden, borgmester Palle Hansborg-Sørensen.

Susanne Ewald afløser Katrine Gabriel, der efter tre år på posten som direktør for Fjord & Bælt har overtaget driften af Kerteminde Camping sammen med sin mand Michael Borch.

Oversigt

    Oversigt