Ny direktør på Odense Congress Center

Odense Congress Center kan byde velkommen til ny direktør fra 1. august. Den nyansatte direktør skal sørge for at OCC bliver et af de førende hotel-, messe- og konferencesteder i Danmark.

Den nye direktør Michael Jepsen er lige den mand, som vil kunne forsætte OCC's forretningsgrundlag og videreudvikle deres position på markedet, fordi han har en baggrund indenfor branchen, fortæller Thomas Christensen.

Profil af direktøren

Michael Jepsen har været i branchen siden 1974, hvor han startede sin karriere som medejer af to hoteller på Ærø. Han har også været direktør på Hotel Koldingfjord i 19 år, så han kender branchen ret godt både inde- og udefra.

Senest har han været en del af DGI-byen, som har en bred vifte af hotel-, restaurations- og kulturudbud. Det har alt sammen bygget videre på hans nu meget stærke erfaring.

Michael Jepsen ser meget frem til de nye udfordringer, som Odense Congress Center byder på.

- Jeg ser meget frem til at være med til at videreudvikle Odense Congress Center. OCC har gennem den seneste årrække udviklet sig i en meget positiv retning, og der er kommet godt styr på ejerforholdene og OCC's generelle udvikling. Det glæder jeg mig til at videreføre og blive en del af, og jeg kender i forvejen en del af mine kommende kolleger.

Odense Congress Center er et sted hvor mange forskellige aktiviteter kan afholdes. OCC vil i fremtiden byde på konferencer, messer, hotel- og restaurationsdrift i centrum af Danmark, da OCC's faciliteter er i gang med at blive moderniseret og gjort mere attraktiv.

Oversigt

    Oversigt