I det fynske folks tjeneste

Ny direktør for Syddansk Erhvervsskole

Lars Bregnehøj Hansen er klar på Fyn 12. august

Den nye mand i front for erhvervsuddannelserne er 50-årige Lars Bregnehøj Hansen. Han kommer fra en stilling som direktør på Business College Syd i Sønderborg.

Lars Bregnehøj Hansen starter på Syddansk Erhvervsskole d. 12. august. Her afløser han Niels Henning Olsen, der snart fylder 70 år, og som ønsker at fratræde sin stilling.

- Det er i min optik nok den mest attraktive stilling, som findes i erhvervsskolesektoren. Det er meget spændende at arbejde med de forskellige uddannelser og brancher, som skolen uddanner til, og jeg glæder mig til - sammen med medarbejderne på Syddansk Erhvervsskole - fortsat at udvikle de tekniske erhvervsuddannelser, htx og skolens mange kursustilbud. Det skal vi gøre til gavn for både de unge i lokalområdet og erhvervslivet i de brancher, som skolen uddanner til i hele Danmark, siger Lars Bregnehøj Hansen.

Lars Bregnehøj Hansen er 50 år. Ud over en officeruddannelse ved Hærens Officerskole er han HD i Organisation og Strategi fra Handelshøjskole Syd og har en International Executive MBA fra CBS-SIMI, København. Derudover har han selv erfaring som underviser fra flere områder, bl.a. HD-studiet ved Handelshøjskole Syd og Aalborg Universitet.

Ved du noget? Så send os et tip