Ny direktør til Odense ZOO

Odense ZOOs nye direktør bliver den 41-årige Jens Odgaard Olsson.

- Vi er i bestyrelsen enige om, at Jens Odgaard Olsson er den person, der kan realisere ZOOs vision. Han er en dynamisk og visionær leder, der har en ballast inden for oplevelsesøkonomien. Jeg forventer, at han med sin begejstring, sit fokus på visionen og sin erfaring med innovation kan sikre ZOOs fremtidige udvikling, siger Steen Møller.

Jens Odgaard Olsson har haft flere stillinger hos Arla, hvor han senest har bestredet jobbet som Global Innovationsdirektør.

Før tiden i Arla var han direktør for Meyers Madhus - et job, med fokus på innovation og udvikling af oplevelser og produkter.

Jens Odgaard Olssons CV viser desuden, at han er en mand, der besidder en stor eventyrlyst. Han har blandt andet ryddet miner for Folkekirkens Nødhjælp, været soldat på Balkan, og kørt hundeslæde i Alaska og Canada i løbet af en ti-årig periode.

Den nye direktør bor med sin kone og to børn i Aarhus, men flytter til Odense inden næste sommer.

Jens Odgaard Olsson overtager jobbet som zoo-direktør fra Henrik Lehmann Andersen, der efter 10 år siger farvel til Odense ZOO for at blive direktør for Nordea-fonden.

Jens Odgaard Olsson tiltræder 1. oktober 2013.

Blå bog

Oversigt

    Oversigt