I det fynske folks tjeneste

Ny eftersøgning efter forsvunden mand

Et vidne så mandag eftermiddag den efterlyste Johannes Peter Brylle nær Brylle Skole i Tommerup. Den 77-årige demente mand virkede nedslidt, og politiet mener at nu er det sidste chance for at finde manden i live.

Helikoptere sat ind i eftersøgningen onsdag

Et vidne så mandag eftermiddag den efterlyste Johannes Peter Brylle nær Brylle Skole i Tommerup. Den 77-årige demente mand virkede nedslidt, og politiet mener, at nu er det sidste chance for at finde manden i live.

Onsdag middag lettede en eftersøgningshelikopter med Kurs mod Brylle i et sidste forsøg på at finde Johannes Peter Brylle i live. En bekendt så den 77-årige mand på Tobovej i Brylle mandag kl. 14. Den demente mand virkede meget træt og gik langsomt mod nord.

Politiet frygter at manden er faldet omkuld et sted i nærheden af Brylle. Eftersøgningen koncentrerer sig nu om et areal i en 5 kilometers radius omkring Brylle Skole i Tommerup.

Politiet opfordrer indtrængende lokale beboere til at kigge efter manden i haver, redskabsskuer og eventuelt på marker og i grønne områder.

Oplysninger om manden til Odense Politi på 66 14 14 48

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.