Ny entreprenør fundet til VUC-center

Den konkursramte byggeri, HF og VUC Fyn i Odense, bliver nu overtaget af firmaet H. Skjøde Knudsen. Firmaet genoptager allerede om en uge byggeriet af det nye VUC-Center.

Byggeriet af det nye HF- og VUC-center gik i stå, da entreprenørfirmaet Pihl og Søn gik konkurs sidst i august, og siden har der været tvivl om byggeriets fremtid.

Men tirsdag fik kurator for konkursboet, Henrik Steen Jensen fra Holst, Advokater i Aarhus, en aftale med H. Skjøde Knudsen A/S.

- Det er fantastiske gode nyheder, og vi er utrolig glade for at arbejdet med byggeriet nu kan fortsætte, siger forstander for VUC Fyn, Lisbeth Simonsen.

I følge forstanderen tripper H. Skjøde Knudsen allerede for at komme videre med det konkursramte byggeri.

- Jeg forventer at byggeriet kan fortsætte i næste uge, når aftalen er godkendt, siger forstanderen.

Byggeriet har ligget stille i en månedstid, og det betyder, at VUC ikke som planlagt kan overtage bygningerne til maj, men må vente til juli.

- Det er så den forsinkelse vi må acceptere for at få en aftale. Men det kan vi leve med, og det betyder mindre i forhold til at vi nu har vished for at byggeriet bliver færdigt, siger Lisbeth Simonsen.

Økonomisk slipper VUC også for ekstraudgifter på det 200 millioner kroner dyre byggeri, da byggeriet har haft en garantistiller, der udløser en garanti for budgetoverskridelser.

Oversigt

    Oversigt