I det fynske folks tjeneste

Ny folketingskandidat i Faaborg-Ærø

Socialdemokratiet i Faaborg-Ærø kredsen valgte lørdag Hans Stavnsager som ny folketingskandidat.

Hans Stavnsager er 46 år, bor i Faaborg og driver til daglig en mindre kommunikationsvirksomhed, der løser opgaver for en lang række landsdækkende organisationer.

Han er vokset op i Diernæs lidt udenfor Faaborg, men han har også i en årrække boet i København i forbindelse med forskellige job indenfor organisationsverdenen - bl.a. som generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd.

Mærkesager

Det første og vigtigste mål er at få en ny regering, slog Hans Stavnsager fast.
 
- En socialdemokratisk ledet regering vil rydde op i det økonomiske morads, som VKO har skabt - og vi vil vel at mærke gøre det på en afbalanceret og retfærdig måde, sagde han.

Det andet mål, som Hans Stavnsager stillede op, handlede om for første gang i mange år at få valgt en socialdemokrat til Folketinget fra Faaborg-Ærø kredsen:

- Vi har nogle særlige udfordringer i vores lokalområde, som vi skal have taget fat på i de kommende år. Og i den forbindelse er det helt afgørende, at der bliver valgt en person fra lokalområdet, som kender problemerne, sagde han. 

Ingen nem opgave

- Det er ikke nogen let opgave at få valgt en socialdemokrat fra Faaborg-Ærø kredsen, men med kredsreformen og et nyt felt af socialdemokratiske kandidater på Fyn er det bestemt heller ikke umuligt, sagde Hans Stavnsager.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.