Ny fransk Bulldog

20-årige Maxime Moisand forlader barndomsklubben Grenoble for et eventyr i Odense, hvor han bliver første udlænding på backsiden og den første franskmand i Bulldogs.

Den unge højreskytte har de seneste tre sæsoner spillet fast hos Grenoble i den franske Ligue Magnus.

Det har han gjort så lovende, at han deltog ved A-VM i Slovakiet for franskmændene, hvor han var stamspiller de første fire kampe inden en skade forhindrede yderligere spil.

- Maxime kommer ind som erstatning for Sean Perkins, og vi føler at vi her har gjort en opgradering til billige penge. Han er god til at transportere pucken, stærk defensivt og i det hele taget har vi fået gode referencer på ham, udtaler cheftræner Pär Johanssons om sin nye franskmand.

Samtidig har klubben fået hele trænerteamet på plads. 38-årige René Jensen fortsætter i rollen som assistenttræner for Pär Johansson den kommende sæson.

- Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med projektet. De seneste to sæsoners placeringer har selvfølgelig ikke været gode nok, så vi er klar over, at nu skal der leveres. Jeg synes det ser positivt ud, og at vi har fået stablet et rigtigt spændende hold på benene, siger René Jensen.

Holdet er i gang med sommertræningen og træningen op til sæsonstarten begynder for alvor til august.

Oversigt

    Oversigt