I det fynske folks tjeneste

Ny fynsk uddannelse i bestyrelser

Hvis du går med et lille bestyrelsesmedlem i maven, så kan nu gøre dig klar med en ny fynsk uddannelse. Fynsk Erhverv udbyder Danmarks første offentligt godkendte bestyrelsesuddannelse.

Allerede i dag finder en række danske uddannelser for bestyrelsesmedlemmer. Men ingen af dem er offentligt akkrediterede. Derfor udbyder Fynsk Erhverv i samarbejde med Board Innovators Danmarks første offentligt kvalitetssikrede bestyrelsesuddannelse.

- Vi kan se et øget behov for professionalisering af bestyrelserne - især hos de små og mellemstore virksomheder, som vi har rigtig mange af på Fyn. Det skyldes blandt andet, at bestyrelsesarbejdet er blevet langt mere udfordrende end for bare få år siden, hvilket stiller større krav til bestyrelsesmedlemmerne, fortæller Jytte Reinholdt, direktør for Fynsk Erhverv.

Uddannelsen henvender sig især til nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder. I uddannelsen lærer eleverne om grundlæggende bestyrelsesansvar og udvidet bestyrelsesansvar, og om fremtidens globale og sociale aspekter i beslutningstagning.

Ved du noget? Så send os et tip