Ny kriminel bande på Fyn

Politiet måtte torsdag rykke ud til retten i Odense for at forhindre et sammenstød mellem HA-støttegruppen AK81 og en ny bandedannelse ved navn Black Ghosts.

En ny hårdkogt kriminel bande har set dagens lys på Fyn. Politiet har fundet skydevåben hos medlemmerne, der allerede er godt kendt for forskellig kriminalitet.

Omkring en halv snes unge med primært arabisk baggrund kan nu ses i Odense, hvor de går rundt i t-shirts med navnet Black Ghosts.

Hos Fyns Politi siger vicepolitiinspektør Kirsten Fischer, at Black Ghosts fra begyndelsen har haft et klart modsætningsforhold til AK81, Hells Angels officielle ungdomsklub.

De to grupper stødte i dag sammen ved Retten i Odense, hvor flere af de unge skulle vidne i en sag. Politiet fik dog hurtigt sendt så mange vogne til stedet, at man kunne holde de to grupperinger fra hinanden.

- Lige nu vurderer vi, at begge grupper er meget afventende, og vi ser ingen tegn på, at et opgør er på vej. Men vi ved fra tidligere, at i de miljøer skal der nogen gange kun en lille hændelse eller en tilfældighed til, siger Kirsten Fischer.

Oversigt

    Oversigt