Ny lejlighed? 140 nye af slagsens skyder op

Pensionsselskabet PKA står bag opførelsen af 140 lejligheder i Odense med en investering på 250 millioner kroner.

Den gamle Falck-bygning på Rugårdsvej rives ned for at gøre plads til 140 nye lejligheder. Opførelsen af lejlighederne står pensionsselskabet PKA for.

De senere år har PKA investeret massivt i nybyggeri i Aarhus og København, og nu er turen så kommet til Odense. Den udvikling og den store tilflytning, der har været kendetegnende for Aarhus og København, har også ramt den fynske hovedstad.

Det glæder byens borgmester, Peter Rahbæk Juel (S).

- Odense er inde i en rigtigt god udvikling, byggekranerne holder i kø, og en helt ny bydel skyder frem midt i byen. Mellem 2012 og 2022 bliver der investeret 40 milliader kroner i Odenses fysiske forandring, det skaber fornyet optimisme og ikke mindst nye arbejdspladser. Derfor er jeg også glad for, at endnu et af de store pensionsselskaber nu investerer i vores by, siger Peter Rahbæk Juel.

Den positive udvikling er netop årsagen til, at PKA finder det interessant at investere i boligbyggeriet.

- Etableringen af det nye super sygehus og letbanen, der kommer til at forbinde byen på en ny og effektiv måde, vil være med til at tiltrække mange nye borgere. Det er selvfølgelig med til at gøre det attraktivt at bygge kvalitetsboliger i Odense, hvor vi samtidig kan få et godt afkast til vores medlemmers pensioner, siger PKAs ejendomschef Nikolaj Stampe, der derfor ikke afviser, at PKA vil investere mere i Odense fremover.

Opførelsen af de 140 lejligheder sker med entreprenørfirmaet KPC, som PKA også samarbejder med omkring byggeriet af et nyt psykiatrisk center ved Skejby i Aarhus.

Rugårdsvej 18-20

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

 

Oversigt

    Oversigt