Ny målmand til OB

OB skriver kontrakt med Michael Falkesgaard, der kommer til klubben fra Brøndby.

OB er efter en stribe salg også begyndt at købe spillere til den kommende sæson. Efter det er meldt ud de to målmænd Mads Toppel og Emil Ousager ikke fortsætter i klubben var det ventet, at der skulle findes mindst en ny målmand. Den første blev Brøndbyspilleren Michael Falkesgaard, der skifter til OB forud for den kommende sæson på en 2-årig kontrakt.

- Det er vigtigt for os, at vi sammensætter et team af målmænd, der kan have et godt samarbejde og samtidig have en skarp konkurrence om, hvem der skal have pladsen i kampene. Her er Michael Falkesgaard en rigtig spændende keeper, der kender forholdene omkring det at spille fodbold på højeste niveau, og som samtidig har alderen til fortsat at kunne udvikle sig. Han har primært været reservemålmand i Brøndby, men han har dog haft en god portion førsteholdskampe, og vi vurderer ham som en rigtig spændende del af vores målmands-setup efter sommerferien, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til OB?s hjemmeside.

Michael Falkesgaard siger selv om skiftet:

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for at komme til OB. Jeg ser det som en god mulighed og en stor udfordring for mig at starte op et sted, hvor der skal bygges noget nyt op med et nyt trænerteam. OB har et rigtig stort potentiale til, igen at blive en klub, der kæmper med i den gode ende af tabellen, og det håber jeg at blive en del af. Det bliver en spændende konkurrence om pladsen i målet til sommer. Men det er min ambition, at det er mig, der har gjort det bedst for at overbevise trænerne om, hvem der skal stå, når ligaen starter igen, siger Michael Falkesgaard til OB?s hjemmeside.

OB har i forvejen keeper Casper Radza i truppen efter sommerferien.

Oversigt

    Oversigt