Ny næstformand i Odenses integrationsråd

Torsdag blev det afgjort, at 60 årige Mumtaz Khan er ny næstformand for integrationsrådet. Mumtaz er 60 år og har pakistansk baggrund, og hun afløser Jamshid Mazaheri

 
Samtidig blev Abdulahi Bashir Egal, der er 25 år og har somalisk baggrund, genvalgt som formand. Han har været formand siden seneste valg i april 2006.
 
Mumtaz Khan er ny næstformand, og afløser Jamshid Mazaheri. Mumtaz er 60 år og har pakistansk baggrund.
 
Skiftet skyldes, at selv om rådsmedlmmerne vælges for fire år ad gangen, så vælges formand og næstformand for to år ad gangen. 

- Ligestilling er en af mine mærkesager, og også en af grundene til at jeg stillede op som næstformand. Desuden glæder jeg mig til at stille min store erfaring til rådighed for Abdulahi. Jeg tror, vi bliver et rigtig godt team - en ung, frisk formand og en næstformand, der er lidt ældre og med en masse erfaring i bagagen. Jeg har også et stort netværk og en stor berøringsflade, og tror på at vi sammen med resten af rådet kan skabe endnu flere gode resultater på integrationsområdet. Så jeg glæder mig også meget til arbejdet de næste to år, siger den nye næstformand Mumtaz Khan.  
 
Odense Integrationsråd vandt i oktober 2007 en pris for landets bedste integrationsråd.
 

Oversigt

    Oversigt