I det fynske folks tjeneste

Ny portal skal øge fynske virksomheders samarbejde

Jytte Reinholdt er direktør i Fynsk Erhverv, erhvervsorganisationen, der står bag den nye fynske virksomhedsportal. PR-foto Foto: Fynsk Erhverv

Erhvervsorganisationen Fynsk erhverv lancerer i dag ny virksomhedsportal. Et digitalt værktøj, der skal skabe vækst på Fyn via øget samarbejde mellem virksomhederne.

Med Den Fynske Virksomhedsportal er vejen nu banet for alle, der ønsker at lave forretning med fynske virksomheder. 

Sådan lyder det i dag fra erhvervsorganisationen Fynsk Erhverv, som netop har lanceret den nye portal. Målet med portalen er i sidste ende at øge væksten på Fyn.

- Vi vil gerne bane vejen for positiv udvikling og vækst i de fynske virksomheder. Derfor har vi skabt Den Fynske Virksomhedsportal. Portalen giver et hurtigt og opdateret indblik i det fynske erhvervsliv. På den måde står vi sammen på Fyn og spiller hinanden stærke, siger Jytte Reinholdt, direktør i Fynsk Erhverv.

Ved at søge i portalen kan man hurtigt danne sig et overblik over en given fynsk virksomhed. Hvem er relevante kontaktperson, hvad er de økonomiske nøgletal, og hvad er virksomhedens kreditrating?

Meningen med portalen er at forbedre virksomhedernes muligheder for at finde nye samarbejdspartnere, uanset om man ønsker at danne et konsortium, søger en ny leverandør eller ønsker at tiltrække nye kunder eller medarbejdere.  

- Virksomhedsportalen er således et udstillingsvindue for de fynske virksomheder over for kommende samarbejdspartnere, kunder, leverandører og medarbejdere. Ikke kun fra Fyn, men fra hele Danmark, siger Jytte Reinholdt. 

Læs mere om den nye portal på www.fynskerhverv.dk.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.