Ny teenagefestival på Fyn

Langelands Festivalen vil lave endnu en festival. Igennem længere tid har ledelsen gået med planer om en lille festival målrettet teenagerne, og i 2003 bliver den en realitet i det sydfynske.

-

Langelands Festivalen vil lave endnu en festival. Igennem længere tid har ledelsen gået med planer om en lille festival målrettet de ældre teenagere, og i 2003 bliver den en realitet i det sydfynske.

Dagen efter Langelands Festivalen 2002 sluttede, lufter dens leder, Jens Møller Andersen, ideen om endnu en festival. \"Der er et behov for en fest, hvor de unge kan more sig i trygge rammer\", siger han til TV 2 /Fyn

Lille festival
Den nye festival, som endnu kun er på tegnebrættet, skal arrangeres af unge selv og have plads til omkring 5.000 gæster. \"Det skal være party for festens skyld et sted i det sydfynske\", siger Jens Møller Andersen. Festivalen vil forløbe over en uge, enten umiddelbart før, eller efter den nuværende Langelands Festival, der ligger sidste weekend af juli. Og gerne i nærheden af strand og vand.

Vil slippe for vildskab
I 2002 har Langelands Festivalen oplevet en del ballade samt problemer med unge der indtager narkotika. Det er disse unge, der ikke hører hjemme på en familiefestival, men istedet skal have deres egen fest, hvor der vil være bedre kontrol med hvad de foretager sig: \"Vi er opmærksomme på hvad vi ikke tolererer, og vi har lidt svært ved at dække denne nye målgruppe på Langeland. Derfor laver vi den nye fest så vi slipper for vildskaben\", slutter Jens Møller Andersen.

Oversigt

    Oversigt