I det fynske folks tjeneste

Ny tennishal på vej til hal-løse spillere

Over 600 tennisspillere til to indendørs baner i en lagerhal ved et gartneri. Så dårlige forhold har tennisspillerne i Odense. Men nu giver budgetforliget lovning på en ny hal til 37,5 millioner kroner.

I dag må tennisspillerne nøjes at spille tennis i en lagerhal ved et gartneri.

Den nye hal skal bygges i forbindelse med Marienlystcentret og vil bestå af 4-5 tennisbaner, hvoraf en af dem skal være opvisningsbane.

- Vi er rigtigt glade for, at det bliver til noget. Tennissporten er i vækst i Odense, og det er ikke ret gode forhold vi har at byde om vinteren, siger Bente Basset, der er formand for Tennis Club Odense.

I 2004 blev bobbelhallerne ved Ådalen revet ned. Siden har klubben lejet sig ind i en lagerhal ved et gartneri i Højme. Her kan der være to tennisbaner.

Pengene til den nye hal stammer fra kommunens salg af Odense Energi. Her er betingelserne, at ikke alle 850 millioner kroner må bruges på en gang. Derfor får tennisklubben og Marienlystcentret først deres 37,5 millioner kroner i 2013.

- Vi er glade for at få pengene, men ærgerlige over at der går så lang tid. Nu vil vi arbejde for at finde en eller flere investorer, der vil smide penge i det nu, så vi kan komme i gang med byggeriet langt før end kommunens penge bliver frigivet, siger Jens Gantriis, der er administrerende direktør i Marienlyst. 

Se tv-indslag på TV 2/FYN kl. 22.20

Se Tennis Club Odenses hjemmeside