Ny træner på plads i Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har nu fundet afløseren for canadieren Brad Gratton, der stoppede efter sidste sæson. Afløseren er hentet i Frederikshavn.

Peter Johansson er ny træner i Odense Bulldogs.

Den svenske cheftræner stod i den forgangne sæson i spidsen for Frederikshavn White Hawks, der i den overståede sæson tog bronzemedaljerne.

Her til morgen meldte frederikshavnerne ud, at Johansson ikke får forlænget sin aftale med klubben - og det er der måske en rigtig god grund til.

Peter Johansson er nemlig i dag blevet præsenteret som ny cheftræner i Odense Bulldogs. 

- Valget er faldet på ham, fordi vi efter en meget gennemgribende evaluering af sidste sæson har følt, at det er nødvendigt at få nogle kompetencer ind især på coaching-delen. Både individuelt og kollektivt for på den måde at kunne få det maksimale ud af den eksisterende trup. Der vil vi gerne styrke vores kompetencer, og det match mener vi, at vi har fundet med Peter Johansson, siger Kristoffer Jørgensen, der er kommercielt chef i Odense Bulldogs.

Han fortæller, at ønsket om en træner med gode kommunikative evner er et konkret ønske, som er kommet frem i evalueringen med spillertruppen efter sæsonen.

- Han er en anden både træner og persontype end Brad Gratton. En træner med gode coaching- og kommunikationsevner er noget, som spillerne specifikt har efterspurgt, siger Kristoffer Jørgensen.

Peter Johansson har på halvanden sæson i Frederikshavn White Hawks hentet to bronzemedaljer, ligesom det også var hans Frederikshavn-mandskab, som hans kommende klub besejrede i årets pokalfinale, som Bulldogs stensikkert vandt med 4-0.

Svenske Peter Johansson kom til Frederikshavn White Hawks i december 2014, da nordjyderne midt i julefreden valgte at fyre Juha Riihijärvi og Mike Grey og erstatte dem med Peter Johansson.

 

 

Oversigt

    Oversigt