I det fynske folks tjeneste

Ny uddannelse på University College Lillebælt

Nu kan unge blive professionsbachelor i offentlig administration i Odense.

Fra studiestart i år kan unge vælge en helt ny mellemlang videregående uddannelse ? Professionsbachelor i offentlig administration.

Undervisningsministeriet har netop godkendt University College Lillebælt, der i forvejen har 7 forskellige professionsbachelor-uddannelser, som uddannelsessted for den nye uddannelse.

Konkret vil uddannelsen i offentlig administration blive tilbudt i Odense, hvor den realiseres i et samarbejde mellem University College Lillebælt og TietgenSkolen.
 
Uddannelsen som professionsbachelor i offentlig administration henvender sig til unge med en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse inden for kontorområdet.

De kommende professionsbachelorer vil kunne indgå som kerne-medarbejdere i den offentlige forvaltning og får en både teoretisk, praktisk og personlig ballast, som gør dem i stand til at løse opgaver i en stadig mere kompleks offentlig sektor.

Uddannelsen tager 3½ år. I del af studiet indgår en praktikperiode.

Odenses borgmester Jan Boye glæder over den nye uddannelset. Byen får både et antal nye studiepladser og nye studerende skræddersyet  til den kommunale forvaltning.

- Den offentlige sektor ? og dermed også kommunerne ? står over for store udfordringer. Her vil den nye uddannelse som professionsbachelor i offentlig administration passe fortrinligt ind,  siger borgmester Jan Boye.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.