Ny udgave af tv2fyn.dk

Velkommen til en ny og forbedret udgave af TV 2/FYNs hjemmeside. Vi har tilføjet flere nye funktioner til vores hjemmeside. Samtidig har vi strammet op på designet og navigationen. Vi håber at vores brugere vil synes om den nye version af tv2fyn.dk.

-

Velkommen til en ny og forbedret udgave af TV 2/FYNs hjemmeside. Vi har tilføjet flere nye funktioner til vores hjemmeside samtidig med, at vi har strammet op på designet og navigationen. Vi håber at vores brugere vil synes om den nye version af tv2fyn.dk.

Efter at have leveret friske nyheder på internettet i mere end et halvt år, har vi nu sendt 2. udgave af  tv2fyn.dk på nettet.

Udover at have strammet op på designet og gjort navigationen mere brugervenlig, så har vi tilføjet en lang række funktioner, som vi tror på, at fynboerne og andre interessede vil få glæde af.

Først og fremmest har vi lavet en kulturguide, som vi håber kan blive til glæde og gavn for både det aktive og mangfoldige kulturliv og kulturens mange brugere. Det er vores ambition, at kulturguiden kommer til at rumme arrangementer fra hele Fyn af vidt forskellig karakter.

Af andre nyheder på vores hjemmeside kan vi nævne:

  • Et dagligt nyhedsbrev med fynske nyheder og en oversigt over indholdet i aftenens regionale 19.30 udsendelse.
  • Et nyhedsarkiv med foreløbig et par tusinde artikler - mange forsynet med billeder, lyd og video.
  • En forbedret fynsk vejrudsigt med to daglige opdateringer og en femdøgnsprognose.
  • Forbedret programomtaler af TV 2/FYNs magasinprogrammer, og mere fyldestgørende information om Public Service virksomheden TV2/FYN.
  • Mulighed for at videresende artikler og udprinte i printervenlig version.

Vi vil naturligvis fortsætte med at fortælle de fynske nyheder, når de sker dagen igennem. Og vi fortsætte med at supplere artiklerne med fotos, levende billeder og lyd.

Udbygningen af vores hjemmeside fortsætter også den komende tid. I løbet af kort tid vil vi tilbyde ind- og udlandsnyheder fra Ritzau og samtidig opgraderer vi vores teknik, så vi  vil være i stand til at tilbyde en væsentlig bedre videokvalitet end på nuværende tidspunkt. Dette vil vi blandt andet udnytte til at sende live webtransmissioner fra udvalgte sportsarrangementer på Fyn.

Velkommen til tv2fyn.dk

Oversigt

    Oversigt