Ny vækstchef i Odense&Co

Bettina Eriksen er blevet ansat som vækstchef med missionen om at realisere Odense Kommunes vækstpolitik.

Fra årsskiftet tiltræder den 49-årige Bettina Eriksen stillingen som vækstchef og leder af Odense&Co, som i et tæt samarbejde med erhvervslivet, organisationer og uddannelsesinstitutioner skal indfri Odense Kommunes vækstmål.

Arbejdsområdet er ikke helt nyt for Bettina Eriksen, da hun har været konstitueret direktør for Udvikling Fyn fra februar til november i år.

Målet med Odense&Co:

Lederprofil

Den nye vækstchef er blevet valgt til jobbet efter en grundig rekrutteringsproces, der blev sat i gang, da den daværende stabschef stoppede i jobbet med udgangen af august.

- Med Bettina Eriksen får vi en vækstchef, der har evnerne og robustheden til at stå i spidsen for både Odense&Co og for realiseringen af kommunens vækstpolitik, fortæller Odenses stadsdirektør Jørgen Clausen og fortsætter:

- Det er vigtigt, at vi har fået så stærk en lederprofil, for hun kommer til at stå i spidsen for en helt uprøvet konstruktion, der har stor betydning for Odenses udvikling og samtidig har stor politisk opmærksomhed.

Høj politisk prioritet

Odense&Co blev søsat i januar, men er løbende blevet rettet til både strategisk og organisatorisk.

Netop vækstagendaen og den store prioritering, den har i byrådet i Odense, er en af grundene til, at Bettina Eriksen har valgt at takke ja til jobbet:

- Odense&Co hviler på et meget stærkt mandat, fordi det er et enigt byråd, der står bag, og fordi initiativet er udsprunget fra erhvervslivet via Odense Business Task Force. Samtidig er det vigtigt for mig, at jeg gennem arbejdet med vækstdagsordenen kan være med til at trække Odense i den rigtige retning, fortæller hovedpersonen selv.

Oversigt

    Oversigt