Nyårsfest på skøjter

Odense Bulldogs vandt lørdag aften 6-3 over topholdet fra Aalborg efter et festfyrværkeri af mål i fynboernes favør.

Især første periode var et rent festfyrværkeri af mål, der havnede i nettet hos nordjyderne.

Allerede efter fire minutter havde de 2155 tilskuere i Vestfyn Arena været vidne til hele fire mål. Tre fra Bulldogs og et fra udeholdet. Gæsterne fik dog reduceret til 4-2, før første periodes afslutning.

I anden periode blev det til et enkelt mål til begge hold, og herefter var der stilstand i målfyrværkeriet, inden Aalborg Pirates lukkede kampen med en scoring til 6-3 syv minutter før tid.

Det er anden gang i træk, at Bulldogs kan forlade opgøret mellem de to hold med en sejr - og anden gang, at sejren lyder 6-3 til fynboerne.