Nyborg - debatindlæg

-

-

Idrætsmiljøet i Nyborg


\"Se dig ud en sommerdag\" ja, eller en vinterdag. \"Se dig ud\" og du vil opdage, at uanset årstid er Nyborg det ideelle område for alle sportsgrene, hvad enten man er aktiv udøver eller aktiv tilskuer.  Nyborg skal væk fra sognepolitikken og satse på et blomstrende idrætsliv. Hvad jeg  mener med det?
Nyborg har faciliteter til den lokale idræt. Men byen har også alle muligheder for at være en landskendt idrætsby ved at kunne give plads til store sportsbegivenheder og tiltrække forskellige danske og internationale mesterskaber.
Der vil komme rigtig meget energi og dynamik ud af samspillet mellem den folkelige idrætsudøvelse i Nyborg og den mere professionelle.
Min kæphest er, at Nyborg kan blive Danmarks idrætsby nr. 1, når det gælder handicapidræt på eliteplan både på land og på vandet. Det vil samtidig være vældig inspirerende og opløftende for alle mennesker, som med handicaps ønsker at være fysisk aktive.
Jeg har en vision om, at havnen kan være en aktiv medspiller. Jeg kan nævne et rostadion, et udendørs svømmebassin med internationale længder, arealer til rulleskøjteløb. Nyborg har et rigt foreningsliv, så det er ikke kræfter og fantasi, der mangler.
Opgaven skal løftes i fællesskab af foreningerne, erhvervslivet og kommunen. Udover at være sund underholdning for de mange er det en god forretning for byen at satse på idræt lokalt, nationalt og internationalt. Derfor siger jeg væk med sognepolitikken.


Dorit Myltoft
Spidskandidat til Nyborg Byråd for Det radikale Venstre
Baggersgade 5
5800 Nyborg

Oversigt

    Oversigt