Nyborg praler af spare-jubilæum

Ofte er det overskrifter om ødselhed, frådseri og ekstravagant vellevned, der præger mediernes afsløringer af offentligt overforbrug. Men nu affyrer Nyborg Kommune startskuddet til en helt ny overskrifts-disciplin!

-

Ofte er det overskrifter om ødselhed, frådseri og ekstravagant vellevned, der præger mediernes afsløringer af offentligt overforbrug. Men nu affyrer Nyborg Kommune startskuddet til en helt ny overskrifts- disciplin:

\"Vandgrøds-kriteriet\"
På lørdag den 8. februar har byens vise fædre og  mødre besluttet at fejre, at rådhuset har 200-års jubilæum. I den anledning er der arrangeret åbent hus i den gamle bygning fra kl. 10-13. Her får skatteyderne så lov til at bese \"Borgmestergangen\" og byrådssalen. Ud over at deltage i en quiz, kan de også få lov til at trykke hånd med kommunaldirektøren og borgmesteren, oplyser borgmester Jørn Terndrup.

Fornøjet borgmester
Han er så fornøjet over jubilæums-arrangementet, der også omfatter aktiviteter på torvet i samarbejde med handelsstandsforeningen, at han onsdag udsendte en pressemeddelelse.

Det hele koster under 5000 kroner
\"Nyborg Kommune skal spare og er på vandgrød i 2003. Så skal vi ikke holde store, dyre arrangementer for indbudte gæster. Derfor laver vi sammen med handelsstandsforeningen et arrangement for hele befolkningen, hvor der er noget for børnene også\", udtaler borgmester Jørn Terndrup.

Aktiviteter for folket
På torvet er der blandt andet nye og gamle brandbiler, hestevognskørsel, hoppeborg, musik og pølsevogn. Og i Nyborg Kino vises den gamle Nyborg-film kl. 11. Kl. 13.30 affyres otte kanon-skud fra Dronningens Bastion - ganske som for 200 år siden.

Og hermed har Nyborg Kommune også sparet på annoncerings-udgifterne hos TV2/FYN! 

Oversigt

    Oversigt