Nyborg vil af med drankere

En gruppe alkoholikere i Nyborg er nu til så stor gene for de forbipasserende, at politivedtægterne bliver ændret. Det skal få drankerne væk fra et grønt område ved Brugsen og busskure, hvor de holder til.

-

En gruppe alkoholikere i Nyborg er nu til så stor gene for de forbipasserende, at politivedtægterne bliver ændret. Det skal få drankerne væk fra et grønt område ved Brugsen og busskure, hvor de holder til.

Det drejer sig om 10-15 personer, som politiet nu får mulighed for at smide væk.

Generer forbipasserende
\"Ved busskurene på Strandvejen generer drankerne de rejsende og i det grønne område ved Brugsen tigger de penge hos de forbipasserende og generer dem, hvis de siger nej\", fortæller Erik Maagaard, vagthavende ved Nyborg Politi.

Fremover kan politiet straffe personer, der opholder sig steder, de har fået forbud imod. Efter to mundtlige advarsler og en skriftlig kan politiet nu idømme drankerne bøder, hvis de ikke forsvinder.

\"Jeg ved ikke, hvor de så skal være. Kommunen har vist ikke noget tilbud til dem, men som det er i øjeblikket bliver for mange mennesker generet af dem\", siger Erik Maagaard.

 

Oversigt

    Oversigt