Nyborg vil gerne af med Jagtenborg-grunde

Nyborg Kommune vil gerne fremme grundsalget i Jagtenborg. Der er kampagnetilbud på 13 grunde, og kommunen har lavet en salgsvideo.

Kampagnetilbud på 13 grunde på Løbegangen 65 ? 89 med prisnedsættelser på op til 250.000 kroner, det er, hvad Nyborg Kommune tilbyder indtil den 30. september i år.

Kampagnetilbudet giver et afslag i prisen, men giver også lidt ændrede vilkår for handlen:

Bebyggelse af grunden skal stå færdig inden 1½ år efter overtagelsesdagen, som kan fastsættes til højst to måneder efter underskrift på købsaftale.

Hvis grunden ikke er bebygget inden fristen, kræver kommunen grunden tilbageskødet uden omkostninger, og der vil i den forbindelse blive modregnet 20 procent af den erlagte grundpris.

Køber vil ikke kunne tilbageskøde grunden til kommunen inden for de første 12 måneder efter købet, som gælder i kommunens normale købsvilkår.

Man kan ikke reservere en grund, kun indgå en købsaftale.

Til gengæld begrænses købers omkostninger til fundering af grunden til maksimalt 35.000 kroner inklusiv moms.

Kommunens salgsvideo kører i TV 2 fra uge 17 og tre uger frem.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Salg står i stampe

Nyborg Kommune er ikke de første, der fosøger sig med at sælge parcelhusgrunde billigt til bebyggelse. Nordfyns Kommune har også forsøgt sig med billige byggegrunde i Søndersø.

Men fordi prisen sættes ned, er det ikke ensbetydende med, at købere valfarter til Jagtenborg for at købe og bygge.

- Nej, det er nok ikke gjort med prisnedsættelsen, vi må nok erkende at der skal mere til, men det er vores forsøg på at sætte lidt skub i grundsalget i kommunen, siger Venstres Kaj Refslund.

Ifølge Kaj Refslund har grundene været til salg i nogle uger, og kommunen håber på, at den med dette salgsfremstød måske kan sætte langsomt gang i salget igen.

- Der er jo generelt et stagnerende marked, men nu er det forår, så måske vi kan hjælpe det lidt på vej, siger Kaj Refslund.

Oversigt

    Oversigt