Nyborg viser sig frem for kinesere

Syv kinesiske turistoperatører er i disse dage i Nyborg for at undersøge byens muligheder som rejsemål for kinesere.

De kinesiske turoperatører skal blandt andet bese en række hoteller, herregårde og forskellige attraktioner i både Nyborg og på resten af Fyn.

- At vise vores produkt frem for rejsearrangører er en vigtig del af indsatsen på det kinesiske marked. Via forskellige indsatser arbejder vi hårdt på at få Fyn placeret i forskellige rejseprogrammer og her er H.C. Andersen er et vigtigt kort i forhold til de kinesiske turister, siger Thomas Kastrup, som er chef for Udvikling Fyns destinations projekt og tovholder på netværket Kina Alliancen Fyn.

Et nyt samarbejdet, kaldet Kina Alliancen Fyn, skal forsøge at vise Nyborg frem for den kinesiske delegation.

- I Nyborg er vi i fuld gang med at rulle vores Kina-strategi ud og samarbejdet med Udvikling Fyn og Kina Alliancen Fyn er i den sammenhæng essentielt. Vi vil gerne vise rejsearrangørerne de muligheder, som Nyborg og Fyn i sammenhæng byder på. Rejsearrangørerne skal opleve, at bor man som kinesisk gæst på Hesselet, er der ikke mere end et kvarters kørsel til H.C. Andersens Hus, siger borgmester Kenneth Muhs.

Kineserne skal indtil torsdag blandt andet besøge H.C. Andersens Hus, Odense Åfart, Holckenhavn, Lykkesholm, Ørbæk bryggeri og Egeskov.

Oversigt

    Oversigt