Nyborg Voldspil maler byen rød

Danmarks ældste friluftsteater, Nyborg Voldspil, har med deres forårsmusical 'Vi maler byen rød' fået nyborgenserne til at strømme til teateret.

Med to forestillinger tilbage, den 1. og 2. april, kan Nyborg Voldspil melde om alt udsolgt til deres forårsmusical 'Vi maler byen rød'.

Fortællingen om et ældre ægtepar som, på konens dødsleje, mindes deres gymnasietid i 80'erne, har trukket mange mennesker til Nyborg Voldspil, som er Danmarks ældste friluftsteater.

Historien om den vilde ungdom i 80'erne er flettet sammen med mere end 20 af de største danske Melodi Grand Prix-sange gennem tiderne.

Hvert år deltager ca. 300 frivillige på og bagved scenen, og allerede nu har over 1300 gæster set forårsmusicalen 'Vi maler byen rød'.

Derved er forestillingen den mest besøgte forårsmusical i Voldspillets historie.

Ny forestilling på vej

Forårsforestillingen er den anden produktion i streg, hvor man kan melde om alt udsolgt på Nyborg Voldspil.

Derfor ser voldspillerne nu frem til sommerens forestilling med stor optimisme.

Voldspillet satser nu stort med den anmelderroste forestilling "The Producers".

Musicalen er amerikansk teaterhistories mest prisvindende forestilling med 12 Tony-awards, herunder årets bedste musical, bedste manuskript og bedste musik. 

Hovedrollerne er på plads og man er i Voldspillet sikre på at forestillingen vil leve op til det niveua, som Voldspillet har været kendt for.

Link til Nyborg Voldspil

Oversigt

    Oversigt