Nyborgenser får brækket arme af køllemand

En 57-årig mand fra Nyborg fik brækket begge arme ved et kølleoverfald. Formodet gerningsmand er anholdt.

En 57-årig mand er indlagt på sygehuset i Odense med svære kvæstelser efter et kølleoverfald i Nyborg. Overfaldet skete søndag, men først mandag aften har Fyns Politi fået sagen anmeldt.

- De ringer fra sygehuset og siger, at de har en mand indlagt, som har fået en grov omgang bank, fortæller politiets vagtchef, Thomas Bentsen.

Da politiet ankom til sygehuset, mødte betjentene en stærkt forslået mand på 57 år, der kunne berette om et voldsomt kølleoverfald.

- Det er foregået på hans bopæl i noget, der hedder Sprotoften i Nyborg, og han fortæller, at det er en bekendt, som har gjort det, siger Thomas Bentsen.

Siden er det lykkedes for Fyns Politi at anholde den formodede gerningsmand, som de vil afhøre i løbet af natten til tirsdag for derefter at sigte ham for grov vold.

Ifølge vagtchefen har det 57-årige offer ikke været i livsfare, men han har fået ganske svære kvæstelser efter overfaldet.

- Han har fået en del mærker, og så har han brækket begge arme, siger Thomas Bentsen.

Ifølge den 57-åriges forklaring til politiet er det en 46-årig bekendt gennem mange år, der er gerningsmanden.

- Der er åbenbart sket noget omkring et økonomisk mellemværende. Den 57-årige bliver i hvert fald opsøgt af ham på 46, og så bliver han simpelthen gennembanket med et baseballbat, fortæller Thomas Bentsen.

Oversigt

    Oversigt