I det fynske folks tjeneste

Nyborgenser sigtet for sexchat med 12-årig

02:00

1 af 2

En tidligere lærervikar i Nyborg Kommune er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse efter en sexchat med en kun 12-årig pige.

Samtalen mellem pigen og manden fandt sted i juli via MSN. Pigen havde godkendt manden på MSN efter at en veninde havde chattet med ham.

På et tidspunkt i chatten spørger manden blandt andet pigen "om hun har prøvet at røre ved en pik", og "om hun kæler for sig selv mellem benene."

- Vi ser med meget alvorlige øjne på, at en voksen mand chatter med en mindreårige om seksuelt indhold, siger vicepolitikommissær Finn Wegner-Petersen fra Fyns Politi.

Under chatten blev pigens søstre opmærksomme på hvad der foregik, og de hentede herefter moren. Hun overtog herefter tastaturet, afsluttede samtalen og meldte efterfølgende sagen til politiet.

Onsdag blev mandens hjem ransaget og politiet beslaglagde blandt andet computere og andet materiale, som politiet ikke ønsker at fortælle mere om.

- Vi har fundet materiale, der indikerer, at der kan være hold i anmeldelsen, og vi har foreløbig sigtet manden for blufærdighedskrænkelser, siger Finn Wegner-Petersen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.