I det fynske folks tjeneste

Nyborgenser sigtet for sexchat med 12-årig

En tidligere lærervikar i Nyborg Kommune er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse efter en sexchat med en kun 12-årig pige.

02:00

1 af 2

Samtalen mellem pigen og manden fandt sted i juli via MSN. Pigen havde godkendt manden på MSN efter at en veninde havde chattet med ham.

På et tidspunkt i chatten spørger manden blandt andet pigen "om hun har prøvet at røre ved en pik", og "om hun kæler for sig selv mellem benene."

- Vi ser med meget alvorlige øjne på, at en voksen mand chatter med en mindreårige om seksuelt indhold, siger vicepolitikommissær Finn Wegner-Petersen fra Fyns Politi.

Under chatten blev pigens søstre opmærksomme på hvad der foregik, og de hentede herefter moren. Hun overtog herefter tastaturet, afsluttede samtalen og meldte efterfølgende sagen til politiet.

Onsdag blev mandens hjem ransaget og politiet beslaglagde blandt andet computere og andet materiale, som politiet ikke ønsker at fortælle mere om.

- Vi har fundet materiale, der indikerer, at der kan være hold i anmeldelsen, og vi har foreløbig sigtet manden for blufærdighedskrænkelser, siger Finn Wegner-Petersen.