Nyborgs borgmester bliver p-vagt for en dag

Ny parkeringskampagne opfordrer nyborgenserne til at sætte lidt mere pris på deres gratis parkering … ved at overholde reglerne

Der er ikke længere p-vagter i Nyborg, og det kan jo friste til at parkere lidt frækkere end reglerne tillader, fx ved at lade hånt om den tilladte parkeringstid. Politikerne og Nyborg Handel vil nu have borgerne til at sætte lidt mere pris på de frie parkeringsforhold ved at respektere de regler, der nu er.

Derfor går de på tirsdag ud i en fælles kampagne under overskriften ”Parkér med omtanke – Din svigermor handler også i Nyborg”.

Som en del af kampagnen går borgmester Kenneth Muhs (V), handelsformand Hans Henrik Kongsmark, formand for Teknik- og Miljøudvalget, Per Jespersen, samt øvrige medlemmer af udvalget kl. 16.30 på Torvet i Nyborg for at uddele fiktive ’p-bøder’. I stedet for en træls hilsen i form af et beløb til indbetaling, er der tekst med en opfordring til at parkere ordentligt.

”Kære bilist, vi synes, det er fantastisk, at vi har gratis parkering i hele Nyborg,” lyder det blandt andet.

Ifølge Nyborg Handel er kampagnen udløst af, at de har fået mange henvendelser fra både deres medlemmer og byens borgere omkring parkeringsproblemer.

Kampagnen tog sin begyndelse inden sommerferien og går nu ind i anden fase, med annoncer, sociale medier, plakater, digitale opslag samt de fiktive ’p-bøder’.

Oversigt

    Oversigt