Nye Borgerlige snupper plads i Langelands byråd

Stephanie Terndrup skifter fra Borgerlisten til Nye Borgerlige og bliver dermed partiets andet byrådsmedlem på Fyn. .

Den 29-årige Stephanie Terndrup, som hidtil har repræsenteret Borgerlisten i kommunalbestyrelsen, har i dag meldt sig ind i Nye Borgerlige.

- Jeg har i Nye Borgerlige fundet et parti, som 100 procent flugter med mine egne holdninger, siger Stephanie Terndrup.

Hun lægger især vægt på, at Nye Borgerlige vil begrænse Christiansborgpolitikernes indflydelse på lokalpolitik.

- Mere og mere bliver bestemt fra Christiansborg gennem detaljerede love og regler. Der er behov for at decentralisere og få politikerne til at bestemme mindre. Det er netop en af Nye Borgerliges mærkesager, forklarer Stephanie Terndrup, der bliver Nye Borgerliges andet byrådsmedlem på Fyn. I forvejen er partiet repræsenteret i Nordfyn Kommune af den tidligere DF'er Rene Lundegaard.

Niende byrådsmedlem
Partiets formand Pernille Vermund byder partiets niende byrådsmedlem velkommen.

- Stephanie Terndrup har jeg lært at kende som et meget arbejdsomt menneske, der er engageret i både kommunalpolitik og lokalsamfundet ved siden af, hun driver sin egen forretning. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Stephanie, siger Pernille Vermund.

I en pressemeddelelse skriver Stephanie Terndrup, at hun har "set, hvordan en mislykket integrationspolitik har betydet, at alt for mange indvandrere aldrig kommer i arbejde og belaster samfundsøkonomien ganske voldsomt."

- Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, og det er vigtigt for mig, at man tager ansvar for sig selv og sin familie. Når Nye Borgerlige siger, at udlændinge skal være velkomne, så længe de forsørger sig selv, giver det rigtig god mening. Det er helt forkert, at det første vi giver til folk, er kontanthjælp. De skal arbejde, siger Stephanie Terndrup.

Klar til partiets første årsmøde
Nye Borgerlige holder i denne weekend i Fredericia partiets første årsmøde med 400 deltagere.

Partiet, som blev stiftet af Pernille Vermund og Peter Seier Christensen for lidt over et år siden, står i meningsmålingerne til at komme i Folketinget. Partiet opgiver, at de har næsten 3000 medlemmer.

Fakta om Nye Borgerlige

 

 

 

Oversigt

    Oversigt