Nye klø til Odense Bulldogs

Måltørken har ramt Odense Bulldogs, der fredag tabte endnu et udebaneslag. Kun to gange siden november er det lykkes for Bulldogs at score mere end en enkelt gang.

Heller ikke fredag aften gav fynboerne måltavleoperatøren sved på panden, for igen blev det kun til en enkelt træffer. Trods flere gode muligheder.

Det vinder man ikke mange kampe, endsige point, ved. Heller ikke i dag, hvor Hvidovres stærke hjemmehold viste sig lige den snert skarpere foran mål, som viste sig afgørende i det tætte opgør.

Begge hold gik forsigtigt til værks, specielt i indledningen, hvor de store highlights mest bestod af gode defensiver aktioner, fine returløb, spil bande-ud og i den dur.

Det lykkedes dog Hvidovre at score åbningsmålet mod slutningen af perioden, da Sergei Cubars pludselig stod blank foran mål, Hans skud fandt målhjørnet via velspillende Nicklas Dabbaghs skulder.

Bulldogs fik bedre fat i den midterste periode, men den sidste ærgerrighed og skarphed dybt inde i slottet manglede. I det 37. minut faldt udligningen imidlertid ganske fortjent. Til umiddelbar glæde for det fine kontingent medrejsende (og medlevende) sponsorer og supportere.

Mikkel Ankjær Nielsen har hidtil skøjtet omkring med et rundt nul på ligapointkontoen, men hans assist til Mads Trues udligning var flere af slagsen værd. Det blot 16-årige Bulldogs-håb fandt sin 22 år ældre kaptajn med en præcis pasning tværs gennem slottet, og True svigtede ikke i den frie position, men scorede derimod for 175. gang i Bulldogs-trøjen.

Alt dermed åbent før tredje periode, hvor et par friløbere prægede indledningen.

I det 49. minut faldt det afgørende mål, skulle det senere vise sig. Et Hvidovre-powerplay pressede godt på, og pucken endte på staven hos Dirk Southern, der let kunne score til 2-1.

Bulldogs forsøgte at komme tilbage, men en tyndt dømt udvisning i slutfasen slog pusten ud, og den sidste satsning uden målmand nåede aldrig at true Hvidovre-målet inden Daniel Høhl havde lukket og slukket i det tomme mål til slutresultatet 3-1.

Hvidovre Ligahockey - Odense Bulldogs 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)