I det fynske folks tjeneste

Hundepatruljer leder efter forsvundet pige

Sydøstjyllands Politi har offentliggjort et nyt foto af den 19-årige fynske pige, der siden mandag middag har været efterlyst. Torsdag fortsætter politiets hundepatruljer eftersøgningen.

Sydøstjyllands Politi har netop frigivet et nyt billede af Petrine fra hendes besøg i Rema 1000 i Fredericia, hvor hun sidst er set. Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser fortsat 19-årige Petrine Rosenlund Stryhn fra Ejby på Fyn.

Petrine Rosenlund Stryhn forlod mandag middag Fredericia Gymnasium i nedtrykt sindstilstand.

Omkring klokken 17 samme dag blev hun set ved Rema 1000 på Egeskovvej i Fredericia, men siden da har ingen set den unge kvinde. 

Petrine Rosenlund Stryhn beskrives som slank af bygning, muskuløs og bredskuldret, 176 cm høj med halvlangt lyst hår, der ofte er sat op i en hestehale.

Da hun forsvandt, var hun iført shorts og t-shirt, og hun medbragte også en orange termojakke samt en rygsæk.

Leder med hunde

Politiet har torsdag sendt flere hundepatruljer ud for at lede efter en 19-årig gymnasieelev i Fredericia.

Petrine Rosenlund Stryhn blev efterlyst af Sydøstjyllands Politi onsdag, og eftersøgningen sluttede onsdag ved 22-tiden uden resultat.

- Vi har genoptaget eftersøgningen, siger vagtchef Mikkel Ross.

Flere hundepatruljer er sat ind på sagen, og det samme er politiets såkaldte indsatsleder.

Læs også Politiet efterlyser 19-årig gymnasieelev

Forsvandt efter årsprøve

Den 19-årige kvinde bor i Ejby på Fyn, men forsvandt fra sit gymnasium i Fredericia. Ifølge rektor på Fredericia Gymnasium, Poul Erik Madsen, forsvandt hun efter en årsprøve. Det fortæller han til Fredericia Dagblad, hvor han også udtrykker sin bekymring: 

- Når der er gået to dage, er der grund til at være foruroliget. Hun er kendt for at være en meget solid og fornuftig pige, siger rektoren til den lokale avis.

Den 19-årige gymnasieelev skal mandag være set ved Overhøll i Egeskov vest for Fredericia. Oplysningen fik politiet fra Fredericia Gymnasiums rektor, Poul Erik Madsen, som har lagt en opfordring om hjælp ud på gymnasiets Facebook-side.

Faren siger ifølge bt.dk, at han er sikker på, at der ikke er sket hende noget.

- Hun har været spejder hele sit liv, så hun kan sagtens klare at overnatte i naturen. Men vi vil bare gerne have hende hjem hurtigst muligt, siger han.

Hvis du har set den 19-årige kvinde eller har oplysninger om, hvor hun befinder sig, så kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på telefon 114.