Nye spor i sag om påsatte brande

Fyns Politi har fundet flere nye spor i sagen om fire påsatte brande i Svendborg natten til fredag.

Fredag blev en 33-årig mand fra Svendborg anholdt, og sigtet for indbrud og brandstiftelse. Retten i Svendborg besluttede fredag eftermiddag at opretholde anholdelsen i tre dage.

Den 33-årige mand er sigtet for at stå bag en brand på Møllergade 87, hvor Svendborg Børn- og Unge Teater og VIP Nails holder til.

Her overraskede et vidne, der bor tæt på brandstedet, manden, der var brudt ind og havde sat ild til nogle telefonbøger på stedet.

- Teknikerne har fundet flere nye spor, og der er flere vidner, vi skal nå at tale med. Mandag formiddag gennemgår vi det nye materiale, og vurderer så sigtelserne, siger Henrik Justesen, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi.

Fire brande inden for kort tid

Den første alarm kom klokken 22.49, da et redskabsskur på Hjerteparken brændte.

En times tid senere opdagede en vægter, at en rude var knust og et bål forsøgt antændt i en ejendom på Græsholmvej omkring 500 meter fra Hjerteparken.

Mens vægteren ringede til politiet, opdagede han, at det brændte i en nærliggende maskinvirksomhed, hvor en brand i nogle isoleringsmåtter bredte sig til tagkonstruktionen.

Målet med undersøgelserne er også at fastlægge, om der er sammenhæng mellem de fire påsatte brande.

Oversigt

    Oversigt