I det fynske folks tjeneste

Nyt bandeopgør i Odense

Odense blev sent onsdag aften ramt af et nyt opgør i krigen mellem rockere og indvandrerbander. En 23-årig mand med relation til Hells Angels-støttegruppen AK-81 blev stukket med en kniv og slået.

Manden blev overfaldet her i krydset Ejskovsgade/Thomas B. Thriges Gade.

Overfaldet sker blot én dag efter, at der blev affyret skud mod en indvandrerklub i det centrale Odense.
- Det kunne godt ligne en tilbagebetaling fra i går, siger kriminalassistent Erling Toftemann fra Fyns Politi, der efterforsker sagen, til TV 2/FYN.

Offeret holdt ved midnatstid sammen med sin kæreste i en bil i krydset Ejlskovsgade/Thomas B. Thriges Gade, da fire til fem mennesker, som holdt i en mørk bil bagved, pludselig kom stormende op til parret.

Den 23-årige mand flygtede af sted, mens kæresten lukkede sig inde ved at slå centrallåsesystemet til. Den 23-årige mand nåede dog ikke langt, før han blev væltet omkuld af de fire til fem mænd, som herefter stak ham i henholdsvis låret og i den ene balde. Samtidig blev han flere gange slået med et stumt instrument. Offeret er nu indlagt, men meldes udenfor livsfare.

Politiet mener, at episoden er et eksempel på, at grupperne har en stor information om hinanden i og med, at overfaldsmændene har vidst, hvor offeret var.
- De har sørget for at have information om hinanden, siger Erling Toftemann.

Politiet vil meget gerne tale med de personer, som sad i to andre biler - en grå og hvid bil - som holdt i det pågældende kryds, Ejskovsgade/Thomas B. Thriges Gade. Det gælder ikke mindst en 40-årig kvinde, som steg ud af sin bil og spurgte, om hun skulle hjælpe.

Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.