Nyt fitnesscenter: Her er al fedtet skåret væk

Nu bliver det billigere at pumpe jern. Kampen om de unge er i fuld gang i de danske træningscentre. Prisen bliver dumpet, og fitnesscentrene tilbyder træning i rå rammer uden bemanding, bad og anden luksus.

I dag åbnede Urban Gym i Odense. Et fitnesscenter, der holder åben 24 timer i døgnet - 365 dage om året. Men her er hverken bad eller bemanding.

- Vi har kigget på,  hvad de unge gerne vil have. Vi har skåret ind til benet og fjernet alt det overflødige. Og så kigger vi på det vigtige - og det er gode maskiner og et fedt miljø, siger Lars Frødstrup, der er salgsdirektør i Urban Gym. 

Prisen er 99 kroner om måneden - og det tiltrækker især de unge. 

- Jeg har savnet det prisleje, for det er dyrt at træne , og jeg har ikke den store indkomst lige for tiden, fortæller en af centrets nye kunder.

Men er det ikke lidt ulækkert, at der ikke er bad?

- Det er da lidt trælst, så det skal jeg jo lige vænne mig til. Men jeg er jo vant til det fra fodbold, så det gør sgu ikke så meget. 

 

 

Ikke langt fra Urban Gym ligger Repeat - et andet fitnesscenter, der åbner her i september.

Her satser man også benhårdt på det helt unge publikum.

- Andre er også velkomne, men så skal man nok være lidt young at heart. For musikken er høj, og der er DJ på meget af tiden, fortæller Hans-Henrik Moe Sørensen, der er adm. direktør i centret. 

quote Andre er også velkomne, men så skal man nok være lidt <em>young at heart</em>.

Hans-Henrik Moe Sørensen, Repeat i Odense

Han har tidligere stået bag Fresh, der i 2010 åbnede med træningspriser til 99 kroner om måneden. I Repeat koster det 39 kroner om ugen at træne. Men Hans-Henrik Moe Sørensen mener heller ikke, at han er i direkte priskrig med fx. Urban Gym. 

 

 

 

- Hvis vi var i priskrig med Urban Gym, så ville det jo være skørt af os at vælge en pris, der hedder 39 kroner om ugen. Det ville jo være noget nær det dummeste, vi kunne gøre. 

- Vi sælger målrettede oplevelser til vores publikum. En håndvægt er en håndvægt, men omgivelserne - og det miljø man skaber - hos os skulle det gerne kunne føles, at de her centre er lavet af folk, der har arbejdet på gulvet. Vi er ikke kapitaldrenge - vi er fitnessdrenge, der har et passioneret hjerte omkring træning.

 

 

Oversigt

    Oversigt