Nyt fremstød for Fyn-Als Bro

Tilhængerne af fast forbindelse mellem Fyn og Als indkalder nu til borgermøde for at fortælle fynboerne om fordelene ved en bro Mellem Fyn og Als.

Det er foreningen Als-Fyn Broen, der arbejder for den faste forbindelse, der står bag mødet på Midtfyns Gymnasium 30. oktober.

- Foreningen håber på stort fremmøde, dels fordi det er et interessant møde med fremtrædende paneldeltagere, og dels fordi et stort fremmøde vil være med til at markere befolkningens ønske om den faste forbindelse, skriver foreningens formand Mogens K. Nielsen i en pressemeddelelse.

1702 brografik

Et panelbestående af Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss, Lars H. Hansen, formand for Dansk Metal i Odense, Claus Houden, pensionschef i Tryg Danmark og byrådsmedlem i Odense, Jens Odgaard Olsson, direktør for Odense Zoo og Christian Thygesen, borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune vil hver især fortælle om en kommende bros betydning for erhvervsudviklingen, jobsituationen og turismeudviklingen.

- En fast forbindelse mellem Als og Fyn vil omdanne udkantsområder til udviklingsområder samt skabe arbejdspladser og fastholde eksisterende virksomheder, og det har vi virkelig behov for i vort område, understreger Mogens K. Nielsen.

Mødet vil blive styret af journalist og kommunikationsrådgiver Jess Myrthu.

Oversigt

    Oversigt