I det fynske folks tjeneste

Nyt håndboldtilbud til Vollsmosebørn

01:50

150 børn er allerede meldt til det nye håndbold-tilbud.

1 af 2

En ny ordning skal få Vollsmoses børn til at smøre hænderne ind i harpiks og screene hinanden. Med navnet [b]5240[/b] vil det nye tilbud under heldagsskolen give børn i 0.-3. klasse chancen for at spille håndbold i H.C. Andersen Skolens hal hver onsdag.

Håndboldtræningen vil blive ledet af lærere fra skolerne og trænere og spillere fra Fjordager IF og ODENSE Håndbold.

Arrangørernes håb er på det sportslige plan at skabe flere håndboldspillere i Vollsmose, at skabe flere hold og medlemmer i Fjordager IF Håndbold og at skabe mere idræt og aktivitet blandt børn i 0.-3. klasse på de tre skoler i Vollsmose.

På det overordnede plan er det håbet, at håndboldprojektet vil skabe en bedre integration blandt beboerne i Vollsmose, og eventuelt få dem til at blive en del af foreningslivet i Fjordager IF Håndbold, ligesom samarbejdspartnerne ønsker at skabe positiv omtale af projektet og af bydelen Vollsmose generelt.

Idéen er opstået i et samarbejde mellem ODENSE Håndbold og holdets sponsor energiselskabet Vattenfall. I dag er en hel gruppe af forskellige skoler og foreninger sammen om at føre ideen ud i livet.

Det drejer sig om Fyns Håndbold Forbund, Fjordager IF, Humlehaveskolen, H.C. Andersen Skolen, Abildgårdskolen og Fritidsbutikken i Vollsmose.

Samarbejdspartnerne har aftalt, at det nye håndboldtilbud skal fortsætte i mindst tre år.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.