Nyt nederlag til Odense Bulldogs

Både Odense og Frederikshavn søgte en forløsende sejr efter hver sin nederlagsstime. Desværre for Odense var det nordjyderne, der fik forløsningen.

Gæsterne fra Frederikshavn var kommet til Odense med tre nederlag i streg. Så der var fokus på forsvarsspillet for gæsterne, og det lykkedes især for målmand Nicola Riopel.

For hjemmeholdet galdt det et nyt forsøg på at finde en form for optimisme, efter en hel måned uden sejre.

Trods en god start på kampen lykkedes det gæsternes Mike Bartlett at snige en puck under handsken på Jens Holmström i Bulldogs-målet.

Et mål, som den svenske målmand nok kommer til at ærgre sig over at have lukket ind.

I anden periode fik Odense presset sig frem over isen, men det blev aldrig rigtig farligt.

Der manglede snert i afslutningerne, og også det held som bundhold ofte mangler. Hele tiden lurede risikoen for en nordjysk kontrascoring, men stillingen 0-1 holdt til 3. periode.

Bulldogs gav den en skalle fra start af tredje periode, og havde et skud på overliggeren, inden nytilkomne Anthony Aquino fik vippet pucken ind bag Nicola Riopel.

Desværre for ham, var der kort forinden fløjtet for en tilsyneladende korrekt udvisning til Stuart MacRae for high sticking. Og for at gøre ondt værre, så skulle Frederikshavn kun bruge 10 sekunder at det efterfølgende powerplay, på at ramme en styring fra den store ex-Bulldog, Morten Smedegaard.

Nede 2-0 så det tungt ud, og gæsternescorede yderligere, da Thom Flodqvist med godt 4 minutter igen var fri ved den ene stolpe.

Med en afgørende 3-0 scoring var der ikke mange der troede på det længere.

Trænerteamet Benjaminsen og True, har nu igen en uge til justeringer og indøvning af systemer, inden det gør løs mod førerholdet fra SønderjyskE på udebane på fredag.